CaddeAşıkların keyifli anları! Reynmen-Emire Cansu Kurtaran el ele

Aşıkların keyifli anları! Reynmen-Emire Cansu Kurtaran el ele

11.08.2024 - 17:40 | Son Güncellenme:

Kamuoyunda 'Reynmen' olarak bilinen sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Yusuf Aktaş ile sevgilisi Emire Cansu Kurtaran, önceki gün İstinyePark AVM’de görüntülendi.

Aşıkların keyifli anları Reynmen-Emire Cansu Kurtaran el ele

'Reynmen' lakabıyla tanınan Yusuf Aktaş'ın, Miss Turkey 2017 finalisti Emire Cansu Kurtaran ile aşk yaşamaya başlamış, ilişkilerini sosyal medya hesabından yayınladığı bir fotoğrafla duyurmuştu.

Haberin Devamı

"NEDEN OLMASIN?"

Geçtiğimiz sene KKTC'de sahne alan şarkıcı, ilişkisi ile ilgili soruları karşısında "Her şey harika gidiyor. Aşığım. Evlilik neden olmasın?" diyerek, samimi bir itirafta bulunmuştu.

MÜJDELİ HABERİ VERDİLER

Yusuf Aktaş, nikah masasına oturmakla ilgili yaptığı açıklamaların ardından, sevgilisi Cansu Kurtaran'a evlilik teklifinde bulunmuştu. Müjdeli haberi sosyal medya sayfalarından duyuran çift, peş peşe yayınladıkları karelere yüzük ve kalp emojisi eklemişti.

Şarkıcı Reynmen ve nişanlısı Emire Cansu Kurtaran, önceki gün İstinyePark AVM’de görüntülendi. El ele alışverişe gelen aşıklar, sempatik halleriyle dikkat çekti.

YOĞUN İLGİ!

Mağazaların yeni sezon ürünlerini inceleyen ikili, sevenlerinin de yoğun ilgisiyle karşılaştı. Alışveriş sonrası karşılıklı kahve içen Reynmen ve Emine Cansu Kurtaran daha sonra araçlarına binerek AVM’den ayrıldı.

Haberin Devamı

Aşıkların keyifli anları Reynmen-Emire Cansu Kurtaran el ele