Cadde'Aşık oldum' demişti! Şeyma Subaşı'nın ilişki yaşadığı iddia edilen kişi bakın kim çıktı

'Aşık oldum' demişti! Şeyma Subaşı'nın ilişki yaşadığı iddia edilen kişi bakın kim çıktı

05.08.2024 - 17:41 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla ve paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, yaptığı açıklamayla yeniden aşık olduğunu itiraf etmişti. İddia edilen kişi bakın kim çıktı...

Aşık oldum demişti Şeyma Subaşının ilişki yaşadığı iddia edilen kişi bakın kim çıktı

Şeyma Subaşı, 2017 yılında Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturmuştu. 2018 yılında boşanan çift, 8 yıllık birliktelerine son vermişti.

Haberin Devamı

Subaşı, 3 Mayıs 2023 tarihinde ise Mohammed Alsaloussi ile evlenmişti. Düğünlerini yapmadan önce nikah kıyan ikili, Fas şehrinde birbirlerine 'evet' demişti.

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık sık gündem olan Subaşı, son olarak "tahmin edin ne oldu?" şeklindeki sorusuyla ipuçları vererek yeniden aşık olduğunu açıkladı.

"HİSSEDİYORUM"

Subaşı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. Ve neredeyse düşünüyordum. Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde. Hissediyorum.

YORUM GÜNDEM OLDU

Şeyma Subaşı'nın sosyal medyadan yakın arkadaşı ve Brezilyalı model olan Martha Graef’in eski eşi Rony Seikaly'nin fotoğrafına yaptığı yorum gündem oldu. Hal böyle olunca çiftin aşk yaşadığı iddia edildi. İkiliden ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Aşık oldum demişti Şeyma Subaşının ilişki yaşadığı iddia edilen kişi bakın kim çıktı

TAKİPTEN ÇIKTI

Martha Graeff ve Rony Seikaly 2015 yılında evlenmiş ve bir kızları olmuştu. Fakat evliliklerini yürütemeyip, 8 ay önce dostça ayrıldı. Martha Graeff bu ilişkiyi duyunca ise Şeyma Subaşı'nı takipten çıkardı.

Haberin Devamı