Cadde 'Boşanma' haberinin perde arkası! 'Altı ayda bir deniyorlar'

'Boşanma' haberinin perde arkası! 'Altı ayda bir deniyorlar'

25.06.2024 - 10:28 | Son Güncellenme:

Oyuncu Anıl Altan (34), sekiz yıllık eşi ve ikizleri Alin ile Lina'nın annesi Pelin Akil’le (38) haklarında çıkan iddialara cevap verdi. Altan, boşanma haberinin nedenini ilk kez açıklarken, eşinin de sonunda kendisine hak verdiğini söyledi.

Boşanma haberinin perde arkası Altı ayda bir deniyorlar

'Arka Sıradakiler' dizisinde rol alırken tanışan Anıl Altan'la ile Pelin Akil, 2016 yılında dünyaevine girmiş, 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına almıştı. Ailece eğlenceli videolar paylaşan ikili, uzun süredir ayrılık haberleriyle gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ikiliden Pelin Akil, geçtiğimiz ay çok konuşulacak bir açıklamaya imza atmıştı.

Boşanma haberinin perde arkası Altı ayda bir deniyorlar

KAFA KARIŞTIRAN SÖZLER!

Bir davet sonrası görüntülenen güzel oyuncu, muhabirlerin "Sizi genelde tek görüyoruz, aranızın bozuk olduğu konuşuluyor" sözleri üzerine gerilmiş, 'şu an' kelimesiyle dikkat çekmişti.

Bunu ispatlamak için bir şey yapmaya gerek yok. Her şey ortada. Tabii ki tartışmalarımız oluyor. Bunlar kulaktan kulağa farklı şekilde yayılıyor. Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok.

Boşanma haberinin perde arkası Altı ayda bir deniyorlar

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!

Anıl Altan, haklarında çıkan boşanma iddialarına dair sessizliğini bozdu. YouTube'da yayınlanan 'Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri' programına konuk olan ünlü isim, söz konusu haberlerin nedenini açıkladı.

Geçen sene başladı bu, altı ayda bir deniyorlar. 'Arkadaşım bizi boşatıyordu' olayı çok enteresan bir örnek. Bu haber çıkmadan bir saat önce Pelin bir kadın arkadaşıyla hararetli şekilde konuşuyordu. Sen de Eser'le (Yenenler) tartışmıyor musun? İlişkilerde bunlar oluyor. Pelin orada arkadaşıyla dertleşiyor. Konuşmadan sonra konu böyle bir habere gidiyor. Sadece ona söylenmiş şeyler, kimsenin bilmeyeceği detaylar.

Boşanma haberinin perde arkası Altı ayda bir deniyorlar

ANNESİNDEN ANIL ALTAN'A: BÖYLE BİR ŞEY VAR MI?"

Boşanma iddiasının ardından annesinin bile üzülüp, kendisini aradığını vurgulayan Anıl Altan, "Mesela çocuklar için okulla ilgili aşamadığımız bir şey vardı. Pelin o gün arkadaşına pedagog sormuştu. Haber 'boşanıyorlar ve çocuklar için pedagog arıyorlar' şekline dönüştü. Pelin'e 'Bunu sadece onunla paylaştın ve nasıl oraya gitti?' dedim. 'Asla söylemez, ben onunla nelerimi paylaştım?' karşılığını verdi. 'Bundan kaç ay önce de şöyle bir şey olmuştu' diye hatırlatmaya başladım. Pelin de 'Aa' falan diye şaşırdı. Bir saat sonra o kadar detaylı ve kimsenin bilmediği bir şey nasıl çıkıyor? Annem arıyor 'Anıl böyle bir şey var mı?' diye soruyor" ifadelerini kullandı.

Boşanma haberinin perde arkası Altı ayda bir deniyorlar

Haberin Devamı

"BİNLERCE YORUM GELİYOR"

Yakışıklı oyuncu, sosyal medyada evliliğiyle ilgili yapılan yorumlara da tepki gösterdi.

Bir de anlamıyorum, bu haberin altına binlerce yorum geliyor. İnsanlar bunu neden bu kadar çok önemsiyor? 'Siz de ayrılırsanız tüm inancım yıkılacak' yazıyorlar. İlişkinin temelini bizim ilişkiye mi dayandırdı yani? Genel olarak bundan çok daha önemli konular var. Bu kadar gündemi meşgul etmemeli diye düşünüyorum.

Boşanma haberinin perde arkası Altı ayda bir deniyorlar