Cadde'Aldatılma' iddiasına 'konduramadım' demişti! Defne Samyeli'den yeni açıklama

'Aldatılma' iddiasına 'konduramadım' demişti! Defne Samyeli'den yeni açıklama

03.08.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Defne Samyeli, Kaan Ölker’in programına konuk oldu. Magazin gündeminin dikkat çeken isimlerinden biri olan Samyeli, çarpıcı açıklamalar yaparak, kendisini rahatsız eden konular hakkında sessizliğini bozdu.

Aldatılma iddiasına konduramadım demişti Defne Samyeliden yeni açıklama

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli, 1.5 yıl boyunca aşk yaşamıştı. Sürpriz bir şekilde biten aşkın arasına Serenay Sarıkaya’nın girdiği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz- Serenay Sarıkaya birlikteliğinin ortaya çıkmasının ardından "Hiç konduramadım" açıklaması ile magazin gündemine gelen Defne Samyeli, dijital bir platformda yayınlanan programa konuk oldu.

"KONDURSAYDIN!"

Defne Samyeli’ye, Cem Yılmaz’ın kendisini Serenay Sarıkaya’yla aldattığı iddiası üzerine haftalarca konuşulan ‘Konduramadım’ açıklaması hatırlatılınca özeleştiri yaptı: Oradan şunu öğrendim. Konduramamak da seninle ilgili bir konu. Kondursaydın! Senin yanıldığın yer, senin körlüğün!

"EX'TEN NEXT OLMAZ"

Defne Samyeli, yayında Kaan Ölker’in “Sizin için ex’ten next olur mu” sorusuna şöyle bir yanıt verdi: 

Olmaz. O, o dönem güzeldi. İnsanlar bir süre geçtikten sonra farklı kişiler olmaya başlıyorlar. O ilişkinin, tekrar aynı hislerle inşa edilebilmesi mümkün değil.

"TEMCİT PİLAVI GİBİ OLDU"

Defne Samyeli, ayrıldığı ve noktaladığı ilişkilerin üzerine o kişilerin yeni başlayan aşklarıyla ilgili yapılan haberlerde sürekli isminin gündeme getirilmesinden rahatsızlık duyduğunu şöyle dile getirdi: “Bitmiş, sonlanmış, herkes kendi yoluna gitmiş. Artık temcit pilavı gibi oldu. Sanki iki kişi birbirinin listesine giriyormuş gibi anılıyor. Yaşanan aşkı da küçültüyor bu durum.”

Haberin Devamı

Aldatılma iddiasına konduramadım demişti Defne Samyeliden yeni açıklama