Cadde 11 kilo vermişti! Demet Akalın'dan bikinili paylaşım

11 kilo vermişti! Demet Akalın'dan bikinili paylaşım

26.06.2024 - 14:19 | Son Güncellenme:

Son dönemde verdiği kilolarla konuşulan Demet Akalın, sunucusu olduğu 'Gel Konuşalım' programında fit bir görüntüye kavuşabilmek için operasyon geçirdiğini itiraf etmişti. Ünlü isim, son olarak tatilden çekildiği bikinili pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.

11 kilo vermişti Demet Akalından bikinili paylaşım

Ünlü popçu Demet Akalın, geçtiğimiz haftalarda TV8 ekranlarında Jess Molho ile sunduğu 'Gel Konuşalım' programında bayramda çalışmadığını ve kilo verebilmek için operasyon geçirdiğini itiraf etmişti.

Haberin Devamı

Verdiği kilolarla dikkat çeken 52 yaşındaki şarkıcı, "Germe ameliyatı değil. Küçük bir operasyon. Bayağı küçük. Bayramda o yüzden çalışmadım. Bayağı 10 küsur kilo gitti yani. Daha çok gidecek. Daha iyi olacağım" demişti.

"KENDİNİZE GELEN BAKAYIM!"

Ardından meslektaşlarına da seslenen ünlü isim, "Bir kendinize gelin bakayım. Fizikse bizde de var Allah'ıma bin şükürler olsun. Boyumla posumla attırıveririm hepinizi!" şeklinde konuşmuştu.

SOLUĞU DATÇA'DA ALDI

Demet Akalın, son olarak soluğu Datça'da aldı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ünlü isim, tatil fotoğraflarını 10 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınlamayı da ihmal etmedi.

11 kilo vermişti Demet Akalından bikinili paylaşım

PEMBE BİKİNİSİ DİKKAT ÇEKTİ

Pembe bikinisiyle verdiği pozlarını hesabının hikayeler bölümünden yayınlayan Akalın'ın fit hali dikkat çekti. Ünlü şarkıcı, yeni görünümüyle yaz sezonunun keyfini çıkarıyor.

Haberin Devamı

 

11 kilo vermişti Demet Akalından bikinili paylaşım