Bilgi RehberiSivasspor İsveç temsilcisi Malmö karşısında! Sivasspor-Malmö UEFA Avrupa Ligi play-off maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Sivasspor İsveç temsilcisi Malmö karşısında! Sivasspor-Malmö UEFA Avrupa Ligi play-off maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

25.08.2022 - 15:32 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Sivasspor 3-1 kaybettiği maçın rövanşında İsveç temsilcisi Malmö'yü sahasında konuk edecek. Temsilcimiz turu geçmek ve gruplara kalabilmek için sahadan 3 farklı skorla galip ayrılması gerekiyor. Peki Sivasspor-Malmö maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Sivasspor İsveç temsilcisi Malmö karşısında Sivasspor-Malmö UEFA Avrupa Ligi play-off maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda

Sivasspor-Malmö maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupasını kazanan ve direkt olarak play-off turuna kalmaya hak kazanan temsilcimiz Sivasspor, İsveç temsilcisi Malmö ile eşleşmişti. İsveç'te oynanan ilk maçı 3-1'lik skorla kaybeden Yiğidolar, sahasında Malmö'yü devirip gruplara kalmak istiyor. Peki Sivasspor-Malmö maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

SİVASSPOR-MALMÖ MAÇI BU AKŞAM SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Sivasspor-Malmö maçı bu akşam saat 20:00'de başlayacak. 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede Sırp hakem Srdjan Jovanovic düdük çalacak. Mücadele TRT SPOR ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayımlanacak.

SİVASSPOR NASIL TUR ATLAR?

Temsilcimiz Sivasspor 3 farklı skorla kazanması halinde tur atlayan taraf olacak. 2 farklı galibiyet maçı uzatmalara taşıyacak. Malmö'ye her türlü beraberlik ve tek farklı mağlubiyet turu getirecek. Sivasspor, Malmö'ye elenmesi halinde yoluna UEFA Konferans Ligi gruplarında devam edecek.

 

Yazarlar