Bilgi RehberiBJK AVRUPA LİGİ MAÇI ŞİFRESİZ! 📺 Lyon-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş, Fransa'da siftah peşinde!

BJK AVRUPA LİGİ MAÇI ŞİFRESİZ! 📺 Lyon-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş, Fransa'da siftah peşinde!

21.10.2024 - 16:40 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş 2 maçta da mağlup olarak sahadan ayrıldı. Avrupa Ligi'nde ilk galibiyetini almak isteyen Siyah Beyazlı takım Lyon deplasmanında sahaya çıkacak. Peki Lyon-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

BJK AVRUPA LİGİ MAÇI ŞİFRESİZ 📺 Lyon-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Beşiktaş, Fransada siftah peşinde

Lyon-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı için geri sayım devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçında deplasmanda Ajax'a 4-0 mağlup olan Beşiktaş ikinci maçında iç sahada Eintracht Frankfurt'u konuk etti. Mücadeleden 3-1 mağlup ayrılan Siyah Beyazlı takım turnuvanın 3. hafta maçında Lyon deplasmanında puan ya da puanlar için sahaya çıkacak. Daha önce 2016-2017 sezonunda çeyrek finalde eşleşen iki takımnın mücadelesinde ilk maçı Lyon deplasmanda 2-1 kazanırken ikinci maçı Beşiktaş 2-1'lik skorla kazanarak maçı uzatmalara taşımıştı. Seri penaltı atışları sonunda turnuvaya veda eden Beşiktaş bu maçın rövanşını rakibinden almanın hesaplarını yapıyor. Peki Lyon-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

LYON-BEŞİKTAŞ UEFA AVRUPA LİGİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Lyon-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçı 24 Ekim Perşembe TSİ ile 22:00'de başlayacak. Mücadele TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

KARTAL SİFTAH PEŞİNDE!

UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasında bu sezon çıktığı 2 maçı da kaybeden Beşiktaş, Lyon deplasmanında ilk puan ya da puanlarını almak için sahaya çıkacak.

LYON İLE AÇIK BİR HESABIMIZ VAR!

Fransız temsilcisi Lyon ile 2016-2017 UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde eşleşen Beşiktaş, deplasmanda oynanan olaylı maçtan 2-1'lik skorla mağlup ayrılmış, rövanş maçında ise rakibini aynı skorla sahasında mağlup eden Siyah Beyazlı takım maçı uzatmalara taşımıştı. Seri penaltı atışları sonucu turnavaya veda eden taraf olan Beşiktaş olmuştu.

 

 

Yazarlar