Bilgi RehberiYENİ SEZON İLK BÖLÜM TARİHİ | Kızıl Goncalar ikinci sezon ilk bölüm bu akşam başlıyor mu, Now TV kanal yayın akışında yer alıyor mu?

YENİ SEZON İLK BÖLÜM TARİHİ | Kızıl Goncalar ikinci sezon ilk bölüm bu akşam başlıyor mu, Now TV kanal yayın akışında yer alıyor mu?

23.09.2024 - 13:17 | Son Güncellenme:

Pazartesi akşamları Now TV ekranında izleyici ile buluşan, yayınlanan ilk sezonu ile geniş bir hayran kitlesine uluşan Kızıl Goncalar dizisi yeni sezon ilk bölüm ne zaman yayınlanacak, bu akşam başlıyor mu sorularının yanıtları dizinin takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Kızıl Goncalar yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu mu?

YENİ SEZON İLK BÖLÜM TARİHİ | Kızıl Goncalar ikinci sezon ilk bölüm bu akşam başlıyor mu, Now TV kanal yayın akışında yer alıyor mu

Kızıl Goncalar yeni sezon ilk bölüm ne zaman ekrana gelecek sorusunun yanıtı dizinin takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Pazartesi akşamları Now TV ekranında izleyici ile buluşan dizinin sezon finalinde Cüneyd, annesinin ölümünün nasıl gerçekleştiğini öğrenmiş ve ve postu babası Vahit'e bırakıp gitmişti. Yeni sezon ilk bölümde ise neler yaşanacağı ve ilk bölümün ne zaman ekrana geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. Peki Kızıl Goncalar yeni sezon ilk bölüm bu akşam ekrana gelecek mi?

Haberin Devamı

KIZIL GONCALAR YENİ SEZON İLK BÖLÜM NE ZAMAN EKRANA GELECEK?

Kızıl Goncalar yeni sezon ilk bölüm yayın tarihi belli oldu. Dizi ikinci sezonu ile 30 Eylül Pazartesi akşamı ekrana gelecek.

YENİ SEZON İLK BÖLÜM TARİHİ | Kızıl Goncalar ikinci sezon ilk bölüm bu akşam başlıyor mu, Now TV kanal yayın akışında yer alıyor mu

NOW TV KANAL YAYIN AKIŞI 23 EYLÜL

07:30 İlk Bakış

08:00 İlker Karagöz İle Çalar Saat

10:45 Çağla İle Yeni Bir Gün

12:30 Leyla: Hayat... Aşk... Adalet...

16:30 Fatih Ürek İle Gelin Görümce

19:00 Selçuk Tepeli İle Now Ana Haber

20:00 Recep İvedik 7

23:00 Leyla: Hayat... Aşk... Adalet...

01:45 Kızıl Goncalar