Bilgi RehberiSÜPER LİG 7. HAFTA KAPANIŞ MAÇI: Kayserispor-Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş, Kayseri deplasmanında 3 puan peşinde!

SÜPER LİG 7. HAFTA KAPANIŞ MAÇI: Kayserispor-Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş, Kayseri deplasmanında 3 puan peşinde!

30.09.2024 - 11:27 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 7. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak. Galatasaray'ın puan kaybettiği haftayı kayıpsız atlamak ve Avrupa Ligi maçı öncesi moral depolamak isteyen Beşiktaş'ta hedef 3 puan! Peki Kayserispor-Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

SÜPER LİG 7. HAFTA KAPANIŞ MAÇI: Kayserispor-Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda Beşiktaş, Kayseri deplasmanında 3 puan peşinde

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçına Ajax deplasmanında çıkan Beşiktaş, maçı kaleye şut çekmeden tamamladı. Mücadeleden 4-0 mağlup ayrılan ve sezon başından bu yana oynadığı futboldan uzak bir grafik çizen Beşiktaş, Süper Lig'de 7. haftanın kapanış maçında deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak. Galatasaray'ın puan kaybettiği haftayı 3 puan alarak kayıpsız tamamlamak isteyen Beşiktaş'ta gözler maç saatine çevrildi. Peki Kayserispor-Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Kayserispor-Beşiktaş maçı bu akşam saat 20:00'de RHG Enetürk Enerji Stadı'nda oynanacak. Mücadelede Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Kayserispor-Beşiktaş maçı beIN Sports 1 HD ve TOD dijital platformundan canlı yayınlanacak.

İKİ TAKIM ARASINDA 57. RANDEVU

Lig tarihinde 1973-74 sezonundan bu yana Kayserispor ile 56 kez karşı karşıya gelen Beşiktaş, oynanan maçların 34'ünü kazanırken, 12 müsabakadan mağlup ayrıldı. 10 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

MUHTEMEL 11'LER

Kayserispor: Bİlal Bayazit, Gökhan Sazdağı, Attamah, Arif Kocaman, Carole, Bourabia, Kartal Yılmaz, Cardoso, Boa Morte, Mane, Nazon

Beşiktaş: Mert Günok, Rashica, Paulista, Uduokhai, Emirhan Topçu, Ndour, Gedson, Rafa Silva, Joao Mario, Semih Kılıçsoy, Immobile

Yazarlar