Bilgi RehberiGalatasaray-Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? GS-BJK Süper Lig derbi maçı...

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? GS-BJK Süper Lig derbi maçı...

10.10.2024 - 10:05 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de 10. hafta maçında Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı oynanacak. Süper Lig'de geride kalan 8 hafta sonunda liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, bu sezon şampiyonluk yolunda en büyük rakiplerinden biri olan Beşiktaş'ı sahasında konuk edecek. Peki Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda GS-BJK Süper Lig derbi maçı...

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı için geri sayım devam ediyor. Süper Lig'e verilen milli aranın ardından heyecan kaldığı yerden devam edecek. Trendyol Süper Lig'de 10. hafta maçında Galatasaray-Beşiktaş, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde kozlarını paylaşacak. Peki Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı ne zaman, hangi tarihte oynanacak?

Haberin Devamı

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ DERBİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı 28 Ekim Pazar günü TSİ ile saat 20:00'de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1 HD ekranından yayınlanacak.

SÜPER KUPA'DA 5-0'LIK GALİBİYET

Sezon başında Süper Kupa maçında karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde Beşiktaş, 5-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrılarak kupanın sahibi olmuştu.

GALATASARAY GEÇTİĞİMİZ YIL İKİ MAÇI DA KAZANDI!

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun şampiyonu olan Galatasaray, ezeli rakibi ile geçtiğimiz sezon kendi sahasında oynadığı maçı 2-1, Beşiktaş'ın sahasında oynadığı mücadeleyi de 1-0 kazanmasını bilmişti.