Bilgi RehberiBayramda Bankalar Açık mı, EFT yapılır mı? Kurban Bayramı'nda banka şubeleri saat kaça kadar açık olacak, kaçta kapanacak?

Bayramda Bankalar Açık mı, EFT yapılır mı? Kurban Bayramı'nda banka şubeleri saat kaça kadar açık olacak, kaçta kapanacak?

09.07.2022 - 18:08 | Son Güncellenme:

Kurban Bayramı geldi... Bugün birçok konu hakkında araştırmalar başladı. Banka çalışma saatleri de bunlar içinde yer aldı. Bankada işlem yapmak isteyen vatandaşlar, bugün bankalar açık mı? Bayramda bankalar saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor sorularına cevap arıyor. İşte bugüne ait banka çalışma saatleri...

Bayramda Bankalar Açık mı, EFT yapılır mı Kurban Bayramında banka şubeleri saat kaça kadar açık olacak, kaçta kapanacak

Kurban Bayramı yarın başlayacak ve Salı günü sona erecek. Toplam 4 gün sürecek olan bayram öncesinde bugün arefe yaşanıyor. Bayramda bankalar açık mı, arefe günü bankalar saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor soruları sabahın ilk saatlerinde araştırılmaya başladı. İşte bugüne ait banka çalışma saatleri...

Haberin Devamı

BUGÜN BANKALAR AÇIK MI, AREFE GÜNÜ BANKALAR SAAT KAÇA KADAR AÇIK, KAÇTA KAPANIYOR?

Bugün Kurban Bayramı arefe günü olmasından dolayı bankalar öğlene kadar çalışacak. Öğlenden sonra resmi tatil başlayacağından dolayı bankalar kapalı olacak.

BAYRAMDA EFT YAPILIR MI?

Resmi tatil olduğu için EFT işlemlerinde aktarım sağlanmaz. Resmi tatilin bittiği ilk gün EFT işlemleri yapılır.

 

Yazarlar