SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Zadig and Voltaire İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

Gençliğin dinamikliğinden ilham alan Fransız marka ‘Zadig and Voltaire’ 2012 ilkbahar-yaz sezonu için rock & roll tarzının etkisi altına girdi...

|

Markanın yeni sezon kampanya çekimleri için tercih edilen, model, stilist ve tasarımcı Erin Wasson bütün güzelliğiyle yine koleksiyonu ışıldatmasını başarıyor. Saint Germain’de Fred Meylan tarafındangerçekleştirilen çekimler, koleksiyonun klasik parizyen şıklığını eklediği preppy ve asi ruhla harmanlıyor.

Günlük kombinasyonları odak noktasına koyan ‘Zadig and Voltaire’ tasarımlarında, ipek ve kaşmir gibi klasik denilebilecek kumaşları kullanarak şatafatlı bir koleksiyon hazırlamayı başarıyor.

Parlak kumaşlı skinny jean’ler, ultra-mini kot şortlar, saten gömlekler, kovboy tarzı kısa çizmeler, süet clutch’lar, şifon elbiseler, geniş bedenli kazaklar, ışıltılı blazer ceketler ve pijama pantolonlardan oluşan koleksiyon önümüzdeki sezonun tüm hit trendlerini içinde barındırıyor.

Hem 2012 yaz trend parçalarını öğrenmek hem de kombinleriniz için ufak ipuçları öğrenmek istiyorsanız galerimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz!.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.