SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yüksek beklentiler var

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Aslan burcunda gerçekleşen dolunay yüksek beklentiler ve pozitif tutumlar getirmekte.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Aslan burcunda gerçekleşen dolunay yüksek beklentiler ve pozitif tutumlar getirmekte. Güçlü kişilerden destek görmek, görüşme ve anlaşmalar içerisinde olmak mümkün. Böyle zamanlarda önemli konularda başkalarının görüşlerinden yararlanabiliriz. Ancak şansımızı aşırı zorlamak, riske girmek yerine, ilişkilerimizi güçlendirmeye bakalım.

Nelerden kaçınmalı ? Sabah saatlerinden (7:31) itibaren boşluğa giren Ay gün boyunca yavaşlamalara, ağır ilerlemelere neden olabilir. Karşımızdaki kişilerin gücünü anlamaya çalışmalıyız. Kişisel konularda abartılı davranışlar ve yüksek beklentiler içerisinde olmaktansa ortak imkanları kullanabiliriz. Gün boyunca dışadönük ve eğlenceli bir tutum içerisindeyiz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.