SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yakılan iki kardeş olayında ipucu ‘çakmak’

Küçükçekmece’de boğularak öldürüldükten sonra yakılan Mehmet ve Emre Kavaklı kardeşlerin katilini bulabilmek için cesetlerin yanında bulunan çakmaktaki parmak izleri araştırılıyor.

|

Yetkililer, güvercinlere düşkün olan iki kardeşin, “Size güvercin vereceğiz” diye kandırılmış olabileceğini belirtirken, bir hurdacı da aranıyor.
Kayabaşı köyü Sazlıdere Barajı yolunda önceki gün yakılmış olarak cesetleri bulunan Mehmet (12) ve Emre Kavaklı’nın (11) cenazeleri Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Halkalı’daki evlerine götürüldü. Halkalı Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından iki kardeş, Kayabaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Polis, cesetler yanık olduğu için ölüm öncesi uygulanan şiddetin net olarak belirlenmediğini söyledi. Ancak, çocukların boğulduktan sonra ölü olarak getirilip yakıldığı belirtildi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.