SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Türk gençleri ilk üçe girdi

Türk gençleri ilk üçe girdi

|




ALMANYA'DA yapılan "Ms. - Mr. Germany" yarışmasında Altan Yükler (21) ve Hürol Özben (24) adlı Türk gençleri ikinci ve üçüncü oldu. Önceki akşam Dortmund'da yapılan yarışmanın finalinde 17 erkek ve 17 genç kız yarıştı. Yükler ikinciliği, Özben ise üçüncülüğü kazandı.

Altan İngiltere yolcusu
DAHA önce erkekler birincisinin 24 Ağustos'taki "Mr. International" yarışmasına katılacağının açıklanmasına karşın, Almanya'yı İngiltere'de Yükler'in temsil edeceği bildirildi.



YAŞAM























© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.