SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Sezgiler yol gösterebilir

Bugün ne yapılabilir ? Bugünlerde Mars’ın konumu kolayca kışkırtılabileceğimiz bazı hoş olmayan durumların cereyan ettiğini gösteriyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugünlerde Mars’ın konumu kolayca kışkırtılabileceğimiz bazı hoş olmayan durumların cereyan ettiğini gösteriyor. Özellikle bugün duygusal açıdan daha yoğun tepkiler verebiliriz. Kararlıyız ancak sakin kalabilmek de önemli. Sabah saatlerinde yoğun bir iletişim trafiği de var.

Nelerden kaçınmalı ? Hemen öğleden sonra saatlerini çok iyi değerlendirmeye bakalım. Bu saatlerde başkalarının düşüncelerinden yararlanabilir ve anlayışımızı derinleştirebiliriz. Yabancılarla ilgili konularda da olumlu gelişmeler beklenebilir. Hafta sonu yaklaşırken, arkadaşlıklar, toplantılar ve iş kararları açısından daha verimli bir ortam bulabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.