SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

‘Seksin Ramboları’ haberi kızdırdı!

Bir İngiliz dergisinin, “Seks turizmi için Bodrum’u tercih ediyorlar”, “Seksin Ramboları Bodrum’da’, “Erkekler 18 pound’a kapanın elinde kalıyor” gibi başlıklarla yayın yapması tepki gördü

|

Haftalık İngiliz magazin dergisi “Take a Break”, 4 hafta üst üste, dörder tam sayfa yayımlanan haberlerde, Bodrum’daki bar ve diskolarda çalışan barmen ve jigoloların saati 18-40, geceliği ise 100-250 pound’a seks yaptıklarını iddia etti.
Dergi “Seks turizmi için Bodrum’u tercih ediyorlar”, “Seksin Ramboları Bodrum’da”, “Rambo ile Tango’yu yaşayın”, “18 pound verilen erkekler, kapanın elinde kalıyor”, “Aşkın ve seksin erkekleri Gümbet’te” başlıklarını kullandı.

‘Tek dertleri para’
Dergide, Gümbet’teki dünyaca ünlü bazı barlarda içkilerin bile “seks on the beach”, “orgasm”, “fuck me” gibi isimlerle satıldığı ileri sürüldü. Derginin yazarları Zoe Wright ve Siofra Brennan ise barmen ve jigolalarla ilgili de şunları yazdı:
“İsimleri Murat, Mustafa, Ali, Mehmet fark etmez. Onların tek derdi para. 18 pound verdiğinizde onlar için güzel, çirkin, yaşlı, şişman, kısa, uzun fark etmez görevlerini yaparlar. Sadece seks için yaşayanları ve para kazanmak için 24 saat av peşinde olanları vardır. Yaşlı, şişman İngiliz ve İrlandalı kadınların gözde merkezlerinden biri haline gelen Gümbet’in, eğlence merkezlerindeki gece manzaraları Tayland’ı aratmıyor.”

Bir gecede 40 kadınla...
Derginin 3 Temmuz sayısında yayımlanan “Rambo’yla tango” başlıklı haberde fotoğrafı yayımlanan bar müdürü M.S.’nin ise gecede 40 kadınla yattığı iddia edildi. 15 yıldır turizm sektöründe çalışan M.S., dava açacağını belirterek, “Dergi, iznim olmadan fotoğrafı internet sitesinden alarak, benimle röportaj yapmış gibi yayımlamış. Böyle bir şey yok. Sadece emeğimin Rambo’suyum. Böyle bir karalama kampanyası ile ilk kez karşılaşıyorum” dedi. X Bar işletmecisi 
Zeynel Kılıç da şunları söyledi:

“Bodrum’da sezon boyunca en az 3 milyon insan eğleniyor. Bodrum’da bazı küçük olaylar abartılarak İngiliz dergisinde yayımlanmış. İşlettiğim bardaki dansları ve animasyon gösterilerini seks pazarlaması olarak gösterip, kardeşimi ve müdürümü kendini pazarlayanlar olarak dergilerinde göstermişler. Mağdur olan yaklaşık 30 kadar bar ve disko işletmecisiyle dergiye 500 bin pound’luk tazminat davası açıp haberlerini düzeltmesini isteyeceğiz.”

‘Çirkin bir iftira’
Otel işletmecisi Kemal Temel ise turistlerin ellerinde dergilerle gelip yazılanların doğru olup olmadığını sorduklarında şoke olduğunu söyledi. Temel şöyle konuştu:
“Evet, son zamanlarda bazı eğlence mekânları kaliteyi düşürdü, hanutçuluk, ufak taciz olayları, yanlış eğlenme ve animasyon gösterileri sıkıntı yarattı. Ancak erkeklerin kendilerini üç kuruşa pazarladıkları çirkin bir iftiradan başka bir şey değil.”

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.