SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Şarap ve Moğol Barbeküsü Tutkunları Go Mongo’da Buluşuyor

Go Mongo, Doluca’nın “Kadeh Kadeh DLC” etkinliğine katılarak, misafirlerine özel bir fırsat sunuyor. Etkinlik kapsamında, 8 Mayıs’a kadar Go Mongo’da, Doluca’nın DLC serisindeki tüm şaraplar kadehi 10 TL’den sevenleriyle buluşuyor. Ayrıca Go Mongo’da, DLC serisinin tüm şarapları etkinlik süresince kadeh olarak tercih edilebiliyor.

|

“Mongolian Barbeque – Moğol Barbeküsü”nün tadını Doluca şarapları eşliğinde çıkarmak isteyenler için Go Mongo’da 8 Mayıs’a kadar sürecek cazip bir etkinlik var. Doluca’nın “Kadeh Kadeh DLC” etkinliği kapsamında Go Mongo’da, DLC serisindeki tüm şaraplar kadehi 10 TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca etkinlik süresince DLC serisindeki tüm şaraplar kadeh olarak tercih edilebiliyor. Go Mongo lezzetleri eşliğinde, şişe açtırmadan farklı DLC şaraplarıyla tanışmak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın!



Facebook’ta seçiminizi yapın, Go Mongo’da yemek kazanın


Etkinlik kapsamında, Doluca’nın facebook sayfasında yer alan DLC Lezzet Makinesi’ni kullanarak kendi menünüzü yaratabilir ve Go Mongo’da damak zevkinize uygun lezzetli bir yemek kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz. Bunun için, Doluca’nın facebook sayfasında yer alan DLC Lezzet Makinesi’ni kullanarak, ilk önce Go Mongo’yu seçmeli, sonra damak zevkinize göre bir başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan menünüzü hazırlamalı ve bu menüye en uygun DLC seçimini yapmalısınız. Günün en beğenilen ilk 3 menüsü arasına girmek için gereken puanı alırsanız yemek sizindir! DLC Lezzet Makinesi’nde seçebileceğiniz Go Mongo seçenekleri ise şöyle:



Başlangıç olarak: Kıymalı Çin Mantısı, Samosa, Vietnam Usulü Susamlı Karides
Ana Yemeklerden: Garam Masala Soslu Bonfile, Kara Kuzu, Körili Kaju Tavuk, Tavuk Tikka
Tatlılardan ise: Mango Sufle ya da Yapış Yapış Çikolata



Seçiminizi yapın ve Go Mongo’da yemek kazanmak için şansınızı artırın.

Go Mongo Hakkında:



Go Mongo, “Mongolian Barbeque – Moğol Barbeküsü” konseptinin Türkiye’deki ilk ve tek temsilcisidir. Avrupa ve Amerika’da büyük ilgi gören ve ilk kez 2005 yılında Go Mongo tarafından Türkiye’ye getirilen bu restoran konseptinde alışılagelmiş restoranlardan farklı olarak kendi seçtiğiniz karışımı oluşturuyor, pişirilirken izleyebiliyor, kokusunu alabiliyor ve ardından tadabiliyorsunuz. Moğol barbeküsüne ek olarak Go Mongo menüsü Pan Asya mutfağı olarak adlandırılan Asya bölgesinin önde gelen örnekleri olan Çin, Hint, Singapur, Tayland, Vietnam mutfaklarının özenle seçilmiş ürünleri ile geliştirilmiş bulunuyor. İlk restoranını Suadiye’de açan Go Mongo, büyük ilgi görmesi üzerine 2007 yılında önce İstinye Park ve hemen ardından da Meydan AVM restoranlarının açılışını gerçekleştirmiştir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.