SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Rimmel'den Rita Ora imzalı koleksiyon

Rimmel’in Rita Ora imzalı yeni dudak ve tırnak koleksiyonu Colourfest sadece Watsons’larda…

|

Rita Ora’nın Rimmel için en güzel çiçek renklerinden ilham alarak hazırladığı yeni Colourfest Dudak & Tırnak Koleksiyonu ile renk festivaline hazır olun… Rita Ora’nın müzik dolu ruhunu taşıyan bu koleksiyon en parlak dudakları ve en göz alıcı tırnakları sağlayacak olan Oh My Gloss! rujlar ve 60 Seconds Super Shine ojelerden oluşuyor.

Rimmel’in 'Parlaklığı Koruyucu' teknolojisi ve eşsiz formülü sayesinde uzun süreli parlaklığın sınırlarını zorlayan Oh My Gloss!, argan yağı ve E vitamini de içeriyor. Yapışkan olmayan yapısı sayesinde dudakların daha iyi görünmesini sağlarken altı saate kadar rengini, parlaklığını ve canlılığını koruyor.

Colourfest koleksiyonunun tırnaklarınız için sürprizi ise hızlı formülüyle 60 saniyeden daha kısa bir sürede kuruyan 60 Seconds Super Shine Oje. Tırnakların üzerinde kolayca kayan süper ince fırçası ve solmayan renkleri ile 10 güne kadar eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

İlk koleksiyonu Colour Rush’ın başarısının ardından Rita Ora bu yıl Colourfest adlı yeni koleksiyonuyla altı saate kadar kalıcı Oh My Gloss! ve rekor zamanda kuruyabilen ultra etkili ve 12 ultra parlak renge sahip 60 Seconds Super Shine ile karşımıza çıkıyor.

Rimmel Rita Ora Colourfest Oh My Gloss Ruj: 13, 99 TL
Rimmel Rita Ora Colourfest 60 Seconds Super Shine Oje: 4, 99 TL

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.