SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Rahat&Şık Madewell

İlkbahar için aradığınız en rahat ve şirin ayakkabıları Madewell’in yeni koleksiyonunda bulabileceksiniz!..

|

Konfor ile şıklığı bir araya getiren Madewell ilkbahar için hazırladığı hazır giyim koleksiyonundan sonra, yeni ayakkabılarıyla bir kez daha karşımıza çıkıyor. Kalite ve dayanıklılığınla tanınan Madewell ayakkabılarını, nötr tonlardaki minimal tasarımlarınla kolayca kombin edilebilecek şekilde hazırladı.

Yılan derisi deseni , puantiye ve leoparın öne çıktığı koleksiyon; rugan babetler, düz gladyatör tarzı deri sandaletler, rengarenk flip-floplar kalın topuklular, sivri burunlu sandaletler, tahta platform topuklular ve vintage olarak nitelendirebileceğimiz sabo çeşitlerinden oluşuyor.

Sarı, mor, kırmızı, mavi, yeşil, pudra, mavi, turuncu, gümüş ve altın tonlarıyla sezonun öne çıkan neon renklerini kullanan Madewell, kontrast tonları bir araya getirerek hazırladığı klasik ayakkabı modellerini dikkat çekici bir hale getirmeyi başarıyor.

Siz de hem trendy olmak, hem de zamansız parçalar edinmek istiyorsanız galerimizden bir Madewell modeli seçerek, bu yaz kendinizi mutlu edebilirsiniz:)
 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.