SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Piyanoda dahi kız

Piyanoda dahi kız

|

       ÖĞRETMENLİK ve öğrenciliği birarada yürüten 16 yaşındaki Işıl Bengi, dünyaca tanınmış bir piyanist olmaya adım adım yürüyor. Henüz 5 yaşındayken piyano çalmaya başlayan Bengi, Marmara Koleji Lise 2. sınıfta okuyor. Bir yandan da yaşıtlarına piyano dersi veriyor. Genç yaşında sihirli parmaklarıyla katıldığı yarışmalarda birincilik ödülleri alan Işıl, "Tek idealim Türkiye'nin gurur duyacağı ünlü bir piyanist olmak. Bunu kısa zamanda başaracağıma inanıyorum. Bu konuda ailemin büyük desteğini görüyorum" dedi.
       Çocukluğunu yaşayamadığını sözlerine ekleyen Bengi, "Günde 10 saat piyano çalışıyorum. Ayrıca iki saat de ders veriyorum. Arkadaşlarımla birlikte olamadığım için bana sitem ediyorlar" diye konuştu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.