SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Pişen sebzeleriniz rengini kaybediyor mu?

Pişen sebzelerin yeşil kalmasını nasıl sağlarsınız?

|

Yeşil sebzelerin pişerken rengini kaybetmesini istemiyorsanız pişirme esnasında bir tutam şeker ekleyin. Ayrıca pişirmeden önce çok soğuk suda bekletirseniz de yine rengini korumalarını sağlayabilirsiniz.

Patlıcan pişirirken ise mor rengi kaybetmemesi için beklettiğiniz suya bir kaşık süt ekleyin.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.