SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Oğlak Burcunun Taş Rengi Nedir? Değerli Taşları Nelerdir?

22 Aralık ve 20 Ocak tarihleri arasında doğan kişiler oğlak burcudur. Oğlak burcu azimli, çalışkan ve maddiyatı seven bir burçtur. Her burcun doğal bir taşı vardır. Oğlak burcu taşları, oğlak burcunu olumlu etkileyen ve burçlarının gizli özellikleri ortaya çıkaran taşlardır. Sizler için oğlak burcunun taş rengi nedir, değerli taşları nelerdir hakkında bulunan bütün bilgileri sizler için derledik.

|

Oğlak burcunun en etkili taşlardan biri lal taşıdır.

 Oğlak Burcunun Taş Rengi Nedir?

 Oğlak burcu taşlarının renkleri kırmızı, kahve ve yeşil renklerindedir. Oğlak burcu taşları tesbih, bileklik, kolye ve yüzük olarak kullanılabilir.

 Oğlak Burcunun Değerli Taşları Nelerdir?

 Oğlak burcu taşları lal taşı, jasper ve malahit taşıdır. Bu taşlar oğlak burcunu simgeleyen taşlardır. Oğlak burcu bireyleri kararlı yapılarıyla bilinmektedir. Duygularını net bir şekilde belli eden bir burçtur. Ne istediğini bilir, oğlak burcu taşları oğlak burcunun işlerini daha çok kolaylaştırır ve özgüvenini arttırır. Oğlak burcu taşlarının her birinin ayrı özellikleri vardır, bu özellikleri ise şu şekildedir

Jasper taşı kararlılık, inanç ve sevgiyi sembolize eder özellikle dalak ve mesane alanlarına oldukça iyi gelir.

Malahit taşı yatıştırıcı özelliği bulunan bir taş türüdür, bireyin rahat bir şekilde uyumasına yardımcı olur, kişiye enerji verir, vücudun ağrısını azaltır ve ağrılı yere temas ettirildiğinde ağrıyı keser.

Kaplangözü kabusları dindirmek açısından oldukça önemli bir taş türüdür, kişilerin astımına iyi gelir, zihni dinginleştirir ve kişilerin daha berrak düşünmesine yardımcı olur bununla beraber kişilerin iyi yanlarını daha çok ortaya çıkarır, içteki cesareti arttırır ve kişilerin bakış açılarını netler.

Lal taşı oğlak burcu bireylerini iyi olarak etkileyen bir taş türüdür, oğlak burcunun negatif enerjisini alır, etrafında ki olumsuz enerjileri yok eder, vücudu güçlendirir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.