SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Mulberry 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Fantastik reklam kampanyalarıyla takipçilerini şaşırtan Mulberry, 2012 sonbahar-kış sezonu koleksiyonu için bu geleneğini devam ettiriyor...

|

Fotoğrafçı Tim Walker’la çalışmaya başladığı günden bu yana, hayal dünyamızın sınırlarını zorlayan Mulberry, yeni reklam kampanyasında fantastik çizgi roman ‘Where the Wild Thing Are’dan ilham alıyor.

Mulberry’nin tüylü canavarları eşliğinde İngiltere ormanlarında sunulan koleksiyon, podyumların aranan yüzü Lindsey Wixson’la bir araya gelerek, moda dünyasına eşsiz bir görsellik sunuyor.

Zincir detaylı çantalar, kürk yelekler, geniş paçalı pantolonlar, triko elbiseler ve deri ceketlerden oluşan toprak renklerinin hakim olduğu koleksiyon, ormanın mistik tonlarıyla buluşarak büyük bir ahenk oluşturdu.

Rüya ve korkularımızın yeniden yorumlandığı Mulberry’nin 2012 sonbahar-kış kampanya fotoğraflarını incelemek için sizi galeriye davet ediyoruz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.