SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Mezzaluna'dan bahar menüsü

Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Mezzaluna, bahar aylarını hazırladığı spesiyal menüsü ile karşılıyor.

|

İtalyan mutfağının en lezzetli örneklerini misafirleri ile buluşturan Mezzaluna, bahar aylarının gelişini birbirinden özel tatların yer aldığı şefin spesiyalleri menüsüyle kutluyor. Mevsimin en güzel lezzetlerinin sunulduğu menü, nisan sonuna kadar servis edilecek.

Executive şef Fabio Brambilla’nın hazırladığı menüde “Enginarlı Kiş”, karides ve krema sos ile lezzetlendirilen Ricotta ve ıspanaklı “Cannelloni” gibi özel tatlar sunuluyor.

Baharın tazeliğini doyasıya yaşayıp bu güzel günleri keyifle geçirmek isteyenler için çok özel alternatifler sunan şefin spesiyali menüsünde tatlı olarak ise, mandalinalı dondurma ile servis edilen “Mascarpone ve çikolatalı kakaolu tart” yer alıyor.

Gerçek İtalyan yemeklerinin en çok tercih edilen adreslerinden biri olan Mezzaluna, mevsimsel olarak yenilenen menüsünün yanı sıra dönemsel olarak hazırlanan şefin spesiyalleri menüsüyle de misafirlerine farklı alternatifleri sunuyor. Mezzaluna rahat ve sıcak atmosferiyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.