SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Madewell 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Parkalar, süveterler, diz altı çoraplar, ekoseler, kolej montları, hırkalar, bağcıklı botlar size de birşey hatırlatmıyor mu? Tabi ki de 'back-to-school' tarzı ve anahtar parçaları bunlar!

|

Desen ve renk karmaşasıyla harika eşleştirmeler yapan Madewell'in 2012 Sonbahar 'lookbook'undan öğreneceğimiz çok şey var. Heyecan verici baskıların zıt tonlarla birleştirildiği 'lookbook', yağmurlu günlerde büyüleyici görünümü elde etmenin püf noktalarını bizlere aktarıyor. Özellikle de iş hayatının veya okulun getirdiği monotonluktan kurtulmak isteyenlerin yaratıcılığını arttıran marka, maskülen-feminen tasarımlarına göz kamaştırıcı ekose desenlerini ve hayvan baskılarını eklemeyi ihmal etmiyor.

Rahat materyallerin tercih edildiği koleksiyon, 'color-block' fenomenin en canlı tonlarıyla tekrar karşımızda. Yeşil, kırmızı, kobalt mavisi, krem, kahverengi, pembe, gri, beyaz, bordo ve sarı renklerine bürünen tasarımlar, kampüsün en havalı kızına yatırım yapıyor. Gökkuşağı kadar renkli Madewell 'lookbook'u, çok yönlü giysileriyle 'rock-chic', 'preppy' veya vintage bir görünüm yakalamanız için ideal kombinler yaratıyor. Biraz hanımefendi, biraz başına buyruk ve sportif bir silüeti canlandıran sıcak giysiler, desenli fularlarla, botlarla, örme şarpkalarla ve doktor çantalarla tamamlanarak, kışın en soğuk günlerinde zahmetsiz şıklığı sağlayacağa benziyor. Stil hileleriyle dolu 'lookbook'ta, lale şeklinde kalem etekler, palto ceketler, denim gömlekler, şeritli elbiseler, kırpılmış pantolonlar, sevimli kazaklar, ipek gömlekler, trikolar ön planda yer alıyor.

Dağınık kalmayı sevenler ve giysilerinde deneyselliği kullanmaktan vazgeçemeyenler için, Medewell harika seçenekleriyle 2012 Sonbahar 'lookbook'uyla karşımızda. Detaylı incelemek için galerimize göz atabilirsiniz.


© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.