SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

London Fog 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Victoria’s Secret’ın en sevilen ve beğenilen mankenlerinden Alessandra Ambrosio’yu genelde tek başına kampanyalarda görmeye alışkınız. Fakat bu sefer bir değişiklik yapıyor ve kızı Anja’yla beraber London Fog markasının reklam kampanyası için kamera karşısına geçiyor. Koton için de kızıyla beraber poz veren modeli her yerde Anja’yla beraber görmeye alışıyoruz

|

Dış giyim, bavul ve aksesuar tasarımları yapan marka, sonbahar/kış 2012 görselleri için bu ikiliyi tercih ediyor. Ortaya çok güzel ve sevimli görseller çıkıyor. Ambrosio’nun kızının şirinliği sayesinde görseller baya ilgi göreceğe benziyor.

Sevecen dakikalar adlı kampanya da Ambroiso kızıyla beraber sürekli gülerken ve ona sarılırken karşımıza çıkıyor ve bize anneliğin ne kadar güzel ve duygusal bir bağ olduğunu gösteriyor. 3 yaşındaki kızı Anja’yla çekilen fotoğrafların onun için ne kadar önemli olduğunu söyleyen top model bu fotoğrafların onun için sonsuz olacağını da vurguluyor. Fotoğrafları hayatının sonuna kadar da saklayacağını belirtiyor.

Görsellerde sezonun trendlerinden biri olan parka Alessandra Ambrosio’nun üzerinde çok güzel duruyor. Çocuk kategorisi de bulunan markada, kızı Anja’nın üstündeki beyaz montu çok beğeniyoruz. Havalar fazla soğumadan edinmeniz gereken çok şık parçalar koleksiyonda mevcut.

Aralık ayında dergilerde görülecek olan resimler, online olarak ve London Fog mağazalarından yine Aralık ayında temin edinilebilecek.
 


© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.