SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

LACMA 2012 Art Film Gala

Moda dünyası kutlamalarda, galalarda ve ödül törenlerinde kırmızı halı geçişleriyle radarımıza katılmaya devam ediyor. Stillerinden ilham aldığımız ve giydikleri tasarımlardan, kullandıkları aksesuarlara kadar incelediğimiz ünlüler, geçtiğimiz gece Gucci’nin sponsorluğunu üstlendiği, Ed Ruscha ve Stanley Kubrick onuruna düzenlenen LACMA Film + Art Gala'da buluştu.

|

Gucci gecesine Gucci koleksiyonlarından seçtikleri tasarımları giyerek katılan ünlü isimler şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Sanat ve moda dünyasından sayısız ismin katıldığı gecede Florence Welch, Amy Adams, Evan Rachel en dikkat çeken isimler arasındaydı. Uzun süre gözlerden uzak olan Robert Pattison’da geceye katılan isimler arasındaydı. Gucci takım elbisesiyle hayranlık uyandıran Pattison’ı, farklı davetlerde objektif karşısında sıkça görmek istiyoruz=)


© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.