SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kova Burcunun Taş Rengi Nedir? Değerli Taşları Nelerdir?

Burçlar günümüzde farklı taşlar üzerinden temsil edilir. Bu temsili aynı zamanda taşlar ve renkler ile beraber karakteristik yapıları ortaya çıkarır. Peki Kova burcunun taş rengi nedir? Değerli taşları nelerdir tüm detayları ile derledik.

|

 Geçmişten günümüze gelen mistik yapıları ile beraber burçlar hala İnsanların en önemli merak konuları arasında gelmektedir. Özellikle bu açıdan burçların temsil ettiği taşlar ve onların renkleri önemli bir yere sahiptir. Bu doğrultuda kova burcunun da belli bir taşı ve rengi olduğunu söylemek mümkün.

 Kova Burcunun Taş Rengi Nedir?

 Kova burcu karakteristik özelliği ile beraber en farklı burçları arasında gelmektedir. Aynı zamanda temsil ettiği taş ile beraber bu taşın belli bir rengi bulunmaktadır. Bu doğrultuda ametist taşı kova burcunu temsil ederken, aynı zamanda mor renk olduğunu söylemek mümkün.

 Özellikle mor renk olması ile beraber muhabbet ve sevgiyi temsil etmektedir. Aynı zamanda özellikle pozitif bir enerji yayması üzerinden öne çıkar. Bu sebepten dolayı kova burcu üzerinden ametist taşı önemli olurken, aynı zamanda renginin de bir o kadar önemli olduğunu söylemek gerekir.

 Kova Burcunun Değerli Taşları Nelerdir?

 En çok merak edilen konulardan biri olarak kova burcunun değerli taşlarının ne olduğu gelmektedir. Özellikle öne çıkan farklı anlamları ile beraber kova burcunun birçok farklı değerli taş olduğunu söylemek mümkün.

 - Uğurlu taşı Florittir.

 - Aynı zamanda mutluluk taşı ve uğur taşı olarak Ametist öne çıkar.

 - Kuvars taşı

 - Tehlikelerden koruma amaçlı akik taşı bulunur.

 Bu şekilde yukarıda verilen farklı taşlar kova burcunun değerli taşları içerisinde gelmektedir. Özellikle taşımış olduğu anlamları ile beraber kova burcuna giren kişilerin davranışları ve karakteristik özelliklerini etkiler. Bu yönüyle merak edildiğini söylemek gerekir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.