SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Koç Burcunun Taş Rengi Nedir? Değerli Taşları Nelerdir?

Her bugün olduğu gibi koç burcunun da kendine özgü bazı taşları vardır. Bu özel taşlar ise kişinin kendini daha canlı ve zinde hissetmesini mümkün hale getiriyor. Doğal taşların, insanlar üzerindeki etkisi ise çok fazladır. Aynı zamanda bu taşlar; insanları kötü düşüncelerden arındırır ve kişinin kendini iyi hissetmesine yardımcı olur. Koç burcunun taş rengi nedir sizler için derledik.

|

Koç burcunun sembolü olan taş, hematit taşıdır. Hematit taşı; ülke çapında çok yaygın olarak bulunur. Koç burcu, kişinin özelliklerinden azmi ve enerjiyi temsil eder.

Koç Burcunun Taş Rengi Nedir?

Koç burcunun sembolik taşı hematit taşıdır. Halk arasında bu taş, kan taşı ismi ile de bilinir. Aynı zamanda bu taş; genellikle kırmızı rengi ile bilinir. Pozitif enerjiyi, ferahlığı ve barışın temsilcisi olarak bilinen hematit taşı; koç burcu kişilerine azim, güç, pozitiflik olarak bilinir.

Koç Burcunun Değerli Taşları Nelerdir?

Koç burcunun kendine özgü pek çok değerli taşı vardır. Bu taşların adları ise; ametrin, ametist, elmas, opal, yakut, akumarin, hematit ve pirit olarak da bilinir. Koç burcunun değerli taşları içinde yer alan elmas; beyin fonksiyonlarını tedavi etmeye yardımcı olur. Aynı zamanda vücudun temizlenmesini sağlayarak, negatif güçlerin uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Saflık, sadakat, bolluk, neşe sembolü olarak da bilinir. Zihin, ruh ve beden ölçüsünü de bütünleştirir.

Elmas; aşk, macera ve finansal anlamdaki girişimlere daha çok şans verir. Kişilerin sakinleşmesini sağlar ve kişiyi kabuslardan arındırır. Yanında taşıyan kişiye cesaret verir ve başarı sağlar. Hematit taşı; kişilerin kan dolaşımı üzerinde çok olumlu bir etki sağlar. Stresi azaltıcı bir etkisi vardır. Aynı zamanda, enerji ve canlılık sağlar. Karar verme zorluklarına da yardımcı olur. Bel soğukluğuna da oldukça etkili bir taştır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.