SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kına gecesi kana bulandı

Muhtar Tahir Yesin ile satırlı çetesi, eski muhtarın oğlu Deniz Türkerinin kına gecesini bastı... 1 kişi öldü; 7 kişi ağır yaralandı

|

Her şey Sibel Koç (18) ile Deniz Türkerinin (21) kına gecesi eğlencesinde başladı. Erhan Aktaş (20), kına evinin önünde maytap patlatırken kendisine müdahale eden Tahir Yesinin oğlu Kemali (15) bıçakladı. Yaralanan Yesin, Mehmet Türkeri tarafından hastaneye götürülüp tedavi ettirildi. Taraflar da karakolda barıştırılarak evlerine gönderildi. Adananın Gülpınar mahallesi muhtarlığı için rekabet eden eski muhtar Mehmet Türkeri ile şimdiki muhtar Tahir Yesin arasındaki husumet bir kına gecesini kana buladı... Telefon tellerini kestiler... Ancak önceki gece saat 01.30da muhtar Yesin, oğulları ve yaklaşık 20 yakını, satır, bıçak, tuğla ve sopalarla harekete geçti. Saldırganlar önce polis çağıramasınlar diye kına gecesinin yapıldığı sokağın telefon tellerini kesti; sonra da kına yakılan evin camları kırdı. Çevik Kuvvet ayırdı.. Evden çıkanlara satır ve bıçaklarla saldıran grup mahalleyi ayağa kaldırdı. Mahallelinin karakola gitmesiyle olaydan haberdar olan polis, kavgayı durdurmak için havaya ateş etti. Karakol ve asayiş ekipleri yetersiz kalınca Çevik Kuvvetten yardım istendi. Gelinin babası öldü Kına gecesi meydana gelen olayların ardında, damadın babası eski muhtar Mehmet Türkeri ile Tahir Yesin arasındaki seçim rekabetinin yattığı ileri sürüldü. Kavgada, sırtından ve vücudunun değişik yerlerinden satırla yaralanan gelinin babası Haydar Koç (46) öldü. Gelin Sibel, Ali (43), Orhan (42), Fatma Koç (43), Ayşe Türkeri (48), Süleyman Türkeri ve muhtar Yesin yaralandı. Ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edilen muhtar Yesin ile birlikte 9 kişi gözaltına alındı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.