SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kadınlar bilgisayarı erkeklere tercih ediyor

ABD’DE yapılan bir araştırma, kadınların büyük çoğunluğunun sevgilileri ya da eşleri yerine bilgisayarlarıyla vakit geçirmeyi tercih ettiğini ortaya koydu.

|

3 bin kadınla yapılan araştırmada, kadınların yüzde 80’inin partnerleriyle vakit geçirmek yerine bilgisayar başında oturmaktan daha büyük zevk aldığı belirtildi. ABD’li kadınların günde ortalama 9.3 saatlerini bilgisayar kullanarak geçirdikleri, eşleri ya da erkek arkadaşlarına günde sadece 3.6 saat vakit ayırabildikleri kaydedildi.

4 milyon dolarlık keman çalındı
DÜNYANIN gelmiş geçmiş en iyi keman yapımcısı olarak bilinen Antonio Stradivarius’un (1644-1737) bir kemanı Almanya’nın kuzeyinde çalındığı bildirildi. Polis Sözcüsü Edda Nöthel yaptığı açıklamada, Bennigsen Şatosu’ndan cuma akşamı çalınan Stradivarius’un yanında eski gümüş şamdanların da alındığını söyledi. Polis, çalınan kemanın 4 milyon dolar (6.3 milyon YTL) değerinde olduğunu belirtti.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.