SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kadife gibi bir cilt için

Kömür ve Siyah Şekerli Parlatıcı Maskesi ile cildinizin nem dengesini sağlarken, cildi ölü derilerden temizliyor ve yumuşacık bir hale getiriyor.

|

Bu eşsiz arındırıcı maske doğal temizleme özelliğine sahip aktif kömür içeriği ile cildi fazla kurutmadan yağını dengelemeye ve temizlemeye yardımcı olur. Siyah şeker ise cildi ölü hücrelerden arındırıp yumuşatmaya yardımcı olur. Ciltte detoks etkisi yaratır.

Tüm cilt tipleri için uygundur.

Yol : Cilt gözeneklerini açmak için önce yüzünüzü ılık su ile temizleyin. Maskeyi yüzünüze eşit olarak dağıtın. Uygulamada gözlerinize, burun ve ağız çevrenize dikkat edin. 5-10 dakika yüzünüzde nüfuz etsin akabinde maskeyi iyice durulayın. Haftada 2 kez veya ihtiyaç duyulan sıklıkta kullanılabilir.

Charcoal & Black Sugar Facial Polishing Mask – Kömür ve Siyah Şekerli Parlatıcı YüzMaskesi – 23.90 TL

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.