SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İşte 110 dolarlık hamburger

Dünyanın en pahalı hamburgeri Kobe bifteği, wasabi mayonezi, İtalyan portobello mantarı ve özel sandviç ekmeğiyle yapılıyor

|

EV yapımı soğanlı-buğdaylı sandviç ekmeğinin içinde sunulan hamburgere ayrıca wasabi mayonezi ve İtalyan portobello mantarı konuyor. Hamburger, lezzetinin artması için şarapla yıkanarak Asya armudu, kaz ciğeri ve patates kızartmasıyla servis ediliyor. Şu ana kadar sadece ülke içinde talep gören hamburger için yurtdışından da sipariş gelmesi bekleniyor. ENDONEZYA'DAKİ Four Seasons Hotel'de lüks bir otelin restoranında yapılan dünyanın en pahalı hamburgeri, 110 dolara (yaklaşık 156 YTL) satışa sunuldu. Aralık başından bu yana 20 adet satılan hamburgerin 200 gramlık köftesi Japonların ünlü "Kobe bifteği"nden yapılıyor. Bifteğin lezzeti, Wagyu adlı sığır türüne her gün masaj yapılmasından, kesimine yakın bira mayası ve Japon rakısı sake içirilmesinden kaynaklanıyor.

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.