SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İkizler Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır, Nasıl Erkekleri Sever?

İkizler burcu kadınları hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz eğer yararlanabileceğiniz önemli bir kaynak da burçlar hakkında fikir edinmek olmalıdır. Hoşlandığınız bir ikizler burcu kadınının sizden hoşlanıp hoşlanmayacağını anlamak için burç yorumlarını okumak oldukça etkili bir yöntemdir. İkizler burcu kadını nasıl erkeklerden hoşlanır? Nasıl erkekleri sever? İşte, tüm detaylar.

|

İkizler burcu olan kişiler, 21 Mayıs ve 21 Haziran tarihleri arasında doğmuşlardır. İkizler burcu kadınları ve ikizler burcu erkekleri farklı özelliklere sahip olabilmektedir. Siz de ikizler burcu kadınlarının hoşlandığı erkek özelliklerini okuyarak fikir edinebilirsiniz.

İkizler Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

- İkizler burcu kadınları ağır başlı olan ve nerede nasıl davranması gerektiğini bilen erkeklerden hoşlanır.

 - Bilgili ve entelektüel erkeklerden hoşlanırlar.

- Samimiyet, ikizler burcu kadınları için çok önemlidir. Yapmacık davranan erkeklerden hoşlanmazlar.

 - Maddi olarak güçlü olan erkekler ile ilişki kurmak isterler.

 - Sinirli ve kaba olan erkekler ikizler burcu kadınlarının hiç ilgisini çekmez. Kibar ve zarif olan erkekleri hayatlarına almak isterler.

 - İkizler burcu kadını kendisine karşı anlayışlı ve sabırlı davranan erkeklerden hoşlanır.

 - İlişki yaşayacağı erkekte en fazla önem verdiği özelliklerden birisi de zekası olarak söylenebilir. Zeki erkeklerden hoşlanırlar.

 Nasıl Erkekleri Sever?

 - Mutlaka kendisine ait bir ilgi alanı olmalıdır ve hobilerine zaman ayıran bir erkek olmalıdır.

 - İkizler burcu kadını sosyal hayatına çok önem verir. Bu yüzden de hayatına girecek olan erkeğin de sosyal hayat içerisinde aktif olmasını ister.

- İkizler burcu kadınları zekidir ve ilişki kuracakları kişilerinde zeki olmasını ve kendilerini anlayabilmesini isterler.

- Özgürlüklerine son derece düşkün olan ikizler burcu kadınları yaşantılarını kısıtlayacak bir erkekle birlikte olmak istemezler.

- Gizemli ve sofistike erkekler oldukça ilgi çekici gelmektedir.

- Devamlı olarak kendisini şaşırtan ve yaşantısına farklılık katacak olan erkeklerden hoşlanırlar.

 - İkizler burcu kadını oldukça yüksek bir enerjiye sahiptir ve kendisine uyum sağlayabilecek olan bir erkekle ilişki yaşamak ister.

- Hayatlarına girecek olan erkeklerin mantıklı bir şekilde karar vermelerini isterler.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.