SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

H&M ve Bianca Balti

H&M ilkbahar koleksiyonu için ünlü İtalyan model Bianca Balti kamera karşısına geçti!..

|

Bej, beyaz ve mavi gibi soft renklerin kullanılarak color-block modasına uyum gösteren koleksiyon, Bianca Balti’nin güzelliğiyle feminen bir görünüme sahip oluyor. Takipçilerine birbirinden farklı pek çok parça sunan H&M, takipçilerine yaratıcı ve orjinal olmaları için mix-match yöntemini uygulamalarının gerekliliğinin sinyallerini veriyor.

Mavi, beyaz, bej, sarı ve mavi renklerinin kullanıldığı, casual şıklık yaratan koleksiyon; parıltılı üstler, kısa şortlar, şifon elbise ve askılılar, jean pantolon ve ceketler, kısa kollu gömlekler, mini kazaklar, kısa paçalı salaş pantolonlar, yüksek bellisaten şortlar ve gömlek elbiselerden oluşuyor.

Hazırlanan kombinasyonlar, H&M’in her sezon farklı kombinlerle rahatçıkla kullanabileceğimiz tarzda ürettiği geniş aksesuar koleksiyonu ile tamamlanıyor. Altın rengi takılar, yıldan derisi motifli clutchlar büyük çerçeveli güneş gözlükleri , ince kemerler, babetler ve büyük renkli çantalardan oluşan tamamlayıcı unsurlar sezonun hit trendlerini yansıtıyor.

Eğer siz de bu bahar dolabınızda birkaç bohem parça olsun istiyorsanız, H&M mağazalarını ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz!..

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.