Güne güzel başlayın
Baharın verdiği enerjiyi, haftasonunda zirveye çıkarmak isteyenler için Chef Çiğdem Alagök ün “Flying Breakfast Over The Bosphorus’’ kahvaltı menüsü meraklılarını; Sardunya Yalı Karaköy ‘de bekliyor.
Mevsime göre hazırlanmış reçeller, kimyonlu cevizli salça, pişi ve Heidi’nin ekmeği menünün yıldızlarından.
Menüde, yaz aylarında dietine dikkat edenlerde unutulmamış. 3 farklı çeşitte hazırlanan Yulaflı kahvaltılıklar oldukça doyurucu ve sağlıklı.
Sardunya Karaköy kahvaltı menüsü
Sepme kahvaltı : 45 tl
Ezine beyaz peynir, izmir tulum, isli peynir, çerkez peyniri
Cevizli kimyonlu salça
Fıstıklı lor peyniri
Ayvalık yeşil kırma zeytin, mini halhalı, siyah zeytin, kalamata zeytin
Domates salatalık söğüş
Ev yapımı Mevsim reçeli
Tahin- pekmez
Fıstık ezmesi,
Bal, tereyağ
Kruvasan, üzümlü danish, sokak simidi
Ortaya
Pişi - 13 tl
Pastırmalı börek - 15 tl
Sigara böreği - 13 tl
Yumurtalı ekmek - 13 tl
Heidi’nin ekmeği – 15 tl
Menemen - 13 tl
Çılbır - 15 tl
Krep - 13 tl
Bal- kaymak - 13 tl
Yulaf Çeşitleri
Ev yapımı Granola - 15 tl
Bircher Müsli - 15 tl
Hot Oatmeal - 15 tl