SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yiyecekleri kışa sağlıklı saklama tüyoları

Gastronomi Bölümü Öğr. Görevlisi Gökhan Taşpınar, “Donmuş gıdaları saklamak için plastik veya alüminyum folyo, plastik torba, kapalı alüminyum kaplar, içi mumlu özel kaplar veya dayanıklı plastik ve cam kaplar kullanılması gerekir” dedi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Acıdan kızaran gözlere İbn-i Sinan reçetesi! Balla karıştırınca yanmayı alıyor
  2. Sabah 1bardak için ip gibi oluyor! Pabucunu atmayın, beli incelten detoks etkisi
  3. Makinenin 3. gözü bakın ne işe yarıyormuş! Zorlu kirleri affetmeyecek, sonuç tertemiz
  4. Faydasını duyan evinden eksik etmeyecek! Doğal probiyotikmiş, asırlık sirke anası
  5. Tuzlayıp yiyince bağırsakları temizliyor! Yemekten sonra rahatlatan etki, şifa deposu
  6. Doğal yollarla şekillendirince bozulmuyor! 1 kez uygulamak yeterli, dolu görünecek
  7. Buzdolabının üstünden kimyasal yayıyor! Evinizin en tozlu ve sıcak alanına dikkat
  8. Mağazadan alınmış gibi yapıyor! Ayakkabı boyasıyla tüm çizikler anında yok oluyor
  9. Buzdolabına sindiyse tıpayla son verin! 1 gece bekletmek yetiyor, sonuç inanılmaz
  10. Kahvaltılara lezzet katan pişiyi Airfryer'da deneyin! Puf puf kabaran az yağlı tarif

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.