Yıllarca yanlış tüketmişiz! Ayrı ayrı vitamin deposu, ikisi birleşince her şeyi sıfırlıyor
Bağışıklık dostu tahin, en çok da kan yapıcı özelliğiyle ön plana çıkan pekmezle güzel oluyor. Pek çok kişinin birlikte tükettiği bu iki lezzet aslında bu ikili, genel sağlık üzerinde olumsuz etkiler yaratabiliyor. Peki ama neden?
30.10.2024 - 12:00
|
Son Güncellenme: 30.10.2024 - 13:09
Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezlerinden olan pekmez ve tahin ikilisi, tok tutucu özelliklerinin yanında kendilerine has lezzetleriyle dikkat çekiyor. Ancak tahin ve pekmez karıştırılarak tüketildiğinde, içlerindeki kalsiyum ve demir bağlanarak bileşiklere dönüşüyor ve bu besinlerin faydaları, etkisiz hale gelebiliyor. Yani iki besin birbirini sıfırlıyor.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Yıllarca yanlış tüketmişiz! Ayrı ayrı şifa deposu, birleşince her şeyi sıfırlıyor
Türkiye’de sadece iki şehirde var, kan şekerinin dostu! Damarları ve kalbi besliyor
Haftada 1 uygulayınca dolgu yaptırmış gibi duruyor! Mucize karışım: Şeker, bal ve zeytinyağ
Herkes yapıyor, ay sonu cep yakıyor! Peteklere asmayın, faturanın da kıyafetin de düşmanı
Somer Şef'in sır gibi sakladığı çıtır börek tarifi! Asla atlamıyor, kenarını dışta bırakın
Baldan tatlısı böyle işaret veriyor! Bir bakışta seçin, püf noktası kabuğunda saklı
Reflüye çare meğer sakızmış! Mideyi kuş gibi, yemek borusundaki asidi tertemiz yapıyor
1 yeşil elma 5 şampuana bedel! Saçları dolgunlaştıran mucize, kepeği de bitiriyor
1 bardak tüketen yaşadı! Kilosu 300 liradan satılıyor, 7 bölgede yetişen kansersavar
Gözenekleri anında küçültüyor! Birkaç dakika bekletip yıkayın, en iyi çözümmüş