SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yemekleri tuz yerine baharatlarla tatlandırın

Ülkemizde yemek lezzeti dendiğinde akıllara önce tuz kullanımı geliyor. Tuz sağlık için gerekli bir mineral olsa da tüketim oranı sağlık açısından büyük önem taşıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Buket Yavuz Koçoğlu, 11-17 Mart Dünya Tuza Dikkat Haftası dolayısıyla tuz kullanımı hakkında uyarılarda bulunuyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Vejetaryen beslenmede doğru planlama şart! ‘Yanlış diyet sağlığı tehdit edebilir’
  2. Çok isteyip azla yetinmeyin! Doğru bitkinin yanında coşacak: Birbirini zehirliyor
  3. Otel havlularına veda edin! Hepsinde mikro çip varmış: Maliyeti karta yansıyor
  4. Ne maşa ne düzleştirici! Sütle ipek gibi saçlar artık dümdüz, kuaförü unutun
  5. Ya depreme duşta yakalanırsam? Hayat kurtaran yöntem: Hafifçe aralayın
  6. Son portakalları böyle değerlendirin! Ne acı ne ekşi, tam kıvamında reçel
  7. Kapıdan içeri sokan yandı! Alerji coşturan çiçek de var, nefesi anında tıkıyor
  8. Tereyağı kafa karıştırmasın! Tuzsuz değil tuzlu olacak, tatlıların gizli yıldızı
  9. Göz altı halkaları tarih olacak! Pahalı kremler çöpe, doğal iksir poşetin içinde
  10. Hazır fide almadan yetiştiriliyor! Balkonda kıtır kıtır salata, pet şişede sera etkisi

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.