SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yediklerimizin besin değerini düşüren 10 hatalı mutfak alışkanlığı

Vücudumuzun ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallerin çoğunu besinlerden, özellikle de sebze ve meyvelerden alıyoruz. Ancak yemek hazırlarken, pişirirken ve tüketirken yaptığımız bazı hatalar besin değerinin azalmasına hatta tümüyle kaybolmasına neden olabilir! Peki besinlerin değerlerini korumak için nelere dikkat etmemiz, nelerden kaçınmamız gerekiyor? Beslenme ve Diyet Uzmanı Sıla Bilgili Tokgöz besinlerin değerini düşüren 10 hatalı alışkanlığı anlattı

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yabani otların hakkından gelen bahçıvan taktiği! Her mutfakta var, üzerine serpin
  2. Malzemesi basit, tadı efsane! Damak çatlatan Alman keki tarifi: Yoğurt-limon-vanilya
  3. Tarihi geçtiyse yüzünüze değil kaşığınıza sürün! Güneş kremiyle çatal bıçaklar cam gibi
  4. Kimin aldığını saniyesinde gösteriyor! Otelden havlu aşırma devri bitti, anında sinyal veriyor
  5. Gören hasır ip sanıyor ama alakası yok! Detayına dikkat, genişliği ele veriyor
  6. Kuru ciltler için birebir! Bal ve zeytinyağını karıştırın, iyileştiriyor
  7. Solan ahşap canınızı sıkmasın! Ağacı bilmek yeter, tek cilayla yenileniyor
  8. Kurutmaya atınca eskisi gibi olmuyor! Kıyafeti bitiren hata, doğalı en güzeli
  9. Kir, yağ, makyajdan eser yok! Ninelerin güzellik sırrı, günde 2 kere kullanan yaşadı
  10. En çok reflüyle karıştırılıyor! Gastrite kadar gidebilir, kendini böyle belli ediyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.