SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Wok tavada her şey pişirilmez! İçten içe yakıyor, metalin tadı yemeğe geçiyor

Çin mutfağında yaygın olarak kullanılan woklar, yüksek ve eğimli kenarlara sahip kase şeklinde kızartma tavalardır. Woklar genellikle sote yapmak için kullanılsa da derin yağda kızartma, haşlama ve buharda pişirme dahil olmak üzere her türlü mutfak işinde faydalıdır. Ancak bazı yiyecekleri pişirmek için uygun değil. Açıklıyoruz!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Hareketli bir yaşamın anahtarı! Diz ağrısını ihmal etmek ciddi sorunlara yol açıyor
  2. Saç da boyar banyo da siler! Pas lekelerini söküp atıyor, düşmanı oksijen
  3. Sofralarınızdan eksik etmeyin! Kilo aldırmadıkları gibi fazladan kalori harcatıyorlar
  4. Yumuşacık ve pürüzsüz oluyor! Balkabağı çorbasına 1 tane ekleyince lezzeti inanılmaz
  5. Kaliteli parfümü ele veren taktik! Şişedeki 'EDP-EDT-EDC' kısaltması böyle işe yarıyor
  6. Süpürgeye koyunca mis gibi kokacak! Ev hanımlarının gizli tüyosu, ne varsa vakumluyor
  7. Ne sirke ne maden suyu! Çıtır çıtır böreğin sırrı sosunda ve yufkasında saklı
  8. Yüzdeki ölü deriyi arındıran kahve-kil maskesi! Anında etki ediyor, yağlıysa birebir
  9. Geçmek bilmeyen öksürüğe Çin reçetesi! Boğazdaki gıcık hissini tık diye kesiyor, işte tarifi
  10. Pek çok çiftin hayali! İşte bebek sahibi olmanızı zorlaştıran 5 faktör

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.