SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

En iyi karamelize soğan için şef tarifi! Sırrı zeytinyağında, dibi tutmayacak

Karamelize soğan, yemeklere eşsiz bir lezzet katmanın yollarından birisidir. Düşük ısıda uzun süre pişirilen soğanlar, doğal şekerlerini ortaya çıkararak tatlı, derin ve yoğun bir aroma kazanır. Ancak bu süreç, birçok kişi için basit bir işlem gibi görünse de ince detaylar ve sabır gerektirir. Yapılan küçük hatalar, lezzetli bir sonuç yerine acı, yanık veya sert bir soğan ile karşılaşmanıza neden olabilir. Peki, karamelize soğan hazırlarken en çok yapılan hatalar neler?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Oje uğruna mahvolan tırnakların kurtarıcısı! Sadece damlatın, tüm hasarı onarıyor
  2. Kıyır kıyırlığı dillere destan, çay yanında lüp lüp gidiyor! Yumuşacık Van pastası tarifi
  3. 'Eco' modu her zaman tasarruflu değilmiş! Herkesin düştüğü tuzak, bir ayarı var
  4. Çağla Şıkel'in hayret ettiren güzellik sırrı! 'Kelle paçadan hiç vazgeçemiyorum'
  5. Para verip de fesleğen almayın! Yemekler şenlenecek, üstelik topraksız yetişiyor
  6. Her tanesi inci gibi kalacak! Pilav böyle saklanırsa 24 saat kıvamı değişmiyor
  7. Saçları tel tel kopartan hata! Duş sonrası tarak süren yandı, geniş dişli en iyisi
  8. Uzmanlar uyarıyor! Ramazan öncesi suyu artırın, çayı kahveyi azaltın
  9. Grip sonrası yüzü şişti, 'sihirli taş'la ovarak sorunu çözdü: 'Çene kemiğim düzeldi'
  10. Şef Mehmet Yalçınkaya öve öve bitiremedi! 'Bu çorba çocukluğumdaki ilaç'

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.