SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tuz neden bozulur? Saf tuz 5 yıla, Himalaya 3 yıla kadar dayanıyormuş

Tuz bozulması muhtemel olan en son ürün gibi düşünülebilir. Ne de olsa yüzyıllardır bazı ürünleri salamura etmek veya etleri tuzlayarak gıdaların korunmasına yardımcı olmak için kullanılmıştır. Peki tuz gerçekten bu kadar güçlü mü? İşte tuzun nasıl bozulabileceği ve bir sonraki tarifiniz için onu en iyi durumda tutmak için nasıl saklamanız gerektiğiyle ilgili bilgiler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Ne mikser ne fırın! Bu ıslak kek tencerede pişiyor, ağızda dağılan tarif
  2. Tertemiz, mis kokulu ve eskimiyor! Beyaz dediğin böyle yıkanır, işte yılların yöntemi
  3. Mor şampuansız da olur! Saç boyası gram akmıyor, Rusların favori karışımı
  4. Döküyoruz ama en faydalısı! Mideye iner inmez sarıyor: Aç karna patates suyu
  5. 'Uzak Şehir'in Alya'sı neden hep aynı renkte giyiniyor? Tesadüf değil, anlamı var
  6. Kırılma yok, dökülme az! Rapunzel gibi saçların sırrı bu tarama tekniğindeymiş
  7. Ağrıyı beyinle dindirmek mümkün! Bilim kanıtladı, kronik sancıya çare olabilir
  8. Sindirim problemlerini azaltıyor! Evde tohum filizlendirme işlemi nasıl yapılır?
  9. Teki kaybolan çoraplar kurtarıcıymış! Kurutmaya atan yaşadı, ütülü gibi çıkacak
  10. Geceleri mükemmel sonuç veriyor! Yağlanmayı yok eden kuru şampuan tüyosu

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.