SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Turşu ve reçelin ömrünü uzatıyor! Hangi oranda ve aşamada sirke kullanılmalı?

Geleneksel Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan turşu ve reçeller, sofralarımızda her daim özel bir yer tutuyor. Bu eşsiz tatların yapımında kullanılan sirke, sadece lezzet katmakla kalmıyor turşu ve reçel yapımının temel bileşenlerinden biri olarak, bu lezzetlerin uzun ömürlü ve güvenli şekilde saklanmasını da sağlıyor. Peki ama nasıl? İşte cevabı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kırış kırış kıyafetler ütü kullanmadan jilete dönecek! Bir tanesi bile yetiyor
  2. Karnabaharı haşlamayı, kızartmayı unutun! Daha lezzetlisi yok, parmak yedirten tarif
  3. Duşakabindeki su lekelerini bir çırpıda silecek! Diş macunu sürün, aynaya dönüyor
  4. Çilleri yok eden limonlu çözüm! Bu bitkiyle birleşince etkisi 10 kat artıyor
  5. Gürleştirmek isterken döküyor! Sosyal medyadaki tariflere dikkat
  6. Tedavi süresince hamile kalınabilir mi? Meme kanserinde en çok merak edilen 5 nokta
  7. 57 yaşında yılmadı, kısa sürede 63 kilo verdi! 'Trafik ışığı sistemi kullandım'
  8. Kırılan tırnak canınızı sıkmasın! Çaresi metal törpü değil, mikrop hücum ediyor
  9. Kalın değil, ince ve kat kat giyinin! Kış hastalıklarına karşı 8 kritik öneri
  10. Elektrik faturası düşecek! Yıllarca bilmeden çalıştırdık, fırındaki 'damla'ya basın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.