SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Topak topak olan karameli krem kıvamına getiren tüyo! Hafif ısıtmak iş bitiriyor

Karamel hazırlamak, basit bir şeymiş gibi görünüyor olsa da doğru kıvamı ve lezzeti tutturmak ustalık isteyen bir süreçtir. Şekerin erimesiyle başlayan bu lezzet serüveni, bazı basit, küçük hatalarda bile olumsuz şekilde sonuçlanabiliyor. Bu sebeple karamel yapımı hem sabır hem de dikkat ister. Doğru teknik ve püf noktaları bilmek gerekir. Peki, bu doğru teknik ve püf noktalar nedir? Siz de kendi evinizde bir karamel ustası olabilirsiniz...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yatmadan en az 2-3 saat önce yapılmalı! Daha derin ve onarıcı bir uyku sağlıyor
  2. Saç fırçası mikrop saçıyor! Tek bir hamleyle tertemiz yapmak mümkün
  3. Kışın yaşanan halsizliğe dikkat! Depresyon belirtisi olabilir
  4. Nar seçerken tek noktaya bakmak yeterli! Ağır ve yamuk olanı kıpkırmızı çıkıyor
  5. Hiç yağ çekmiyor! Çıtırlığın bir sırrı varmış: Az yağda, kağıt havlu yardımıyla
  6. Bir yiyen bir daha diyecek! Tel tel ayrılıyor, ağızda dağılan tahinli cevizli çörek tarifi
  7. Tasarrufun şifresi yumurta kabuklarında saklı! 1 paket deterjana bedel taktik
  8. Ağrıyan, sızlayan, çatlayan ayaklara son! Meğer 'muz macunu' ilaç gibiymiş
  9. Koyu lekeler için patates suyu deva oluyor! Rendeleyip sıkın, sonuç harika
  10. Tırnakların üzerinde hiç iz bırakmayan tüyo! 10 dakikada silgi gibi siliyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.