Tavuk eti kırmızı ete oranla daha fazla tüketilen et türleri arasında yer almaktadır. Çok fazla tüketilmesine rağmen gıda zehirlenmesine neden olan en önemli gıdalar arasında yer almaktadır. Peki, özellikle yaz aylarında tavuk etinden zehirlenmemek ve sağlıklı bir şekilde tüketebilmek için nelere dikkat etmek gerekir? Tüm bu soruların cevapları haberimizin detaylarında…
|
1
1 / 5Fotoğraf
Tavuk etinin saklanma koşulları oldukça önemlidir. Aksi halde kolaylıkla bozulabilir ve bozuk tüketilen tavuk eti ciddi rahatsızlıklara neden olabilir. Tavuğun sağlığınız üzerinde ciddi riskler oluşturmasını istemiyorsanız birazdan öğreneceğiniz bilgileri dikkate almanızı tavsiye ediyoruz.
İşte tavuk eti satın alırken ve tüketirken dikkat edilmesi gerekenler…