Tat ve koku değişimine dikkat! Dondurulsa da zehir saçıyor olabilir, kritik 2 saat kuralı
Sıcaklıklar yavaş yavaş düşmeye başladı. Hemen hemen her evde kış için dondurucu hazırlıkları devam ediyor. Bu noktada yiyeceklerin kaç kez ve nasıl dondurulacağı da oldukça önemli. Peki uzmanlar bu konuda ne diyor? Cevap haberimizin devamında.
05.09.2024 - 13:54
|
Son Güncellenme: 05.09.2024 - 14:01
Çoğumuz birçok besini sıklıkla dondurucuda muhafaza ederiz. Kırmızı meyveler, etler, sebzeler… Dondurucular bizim için resmen bir koruyucu görevi görür. Kullanışlılığıyla bilinen bu ürün yanlış kullanıldığında gıda kaynaklı hastalıklara sebep olabiliyor. Bu sebeple birçok yiyecekte kurtarıcı olan derin dondurucuları kullanırken sağlık problemleriyle karşılaşmak istemiyorsanız oldukça dikkatli olmalısınız.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Göz altındaki koyu halkalara artık yer yok! Tek hamlede kapatıcıyı sabitleyen yöntem
Tepeden tırnağa yenileme etkisi var! Saçı parlatıp halat gibi güçlendiriyor
Obezite, diyabet, depresyon, anksiyete! ‘Nedeni uykusuzluk olabilir, ciddiye alın’
Türk kahvesini hiç böyle bilmedik! Telvesini buzdolabına koyanlar şaştı kaldı, iksir gibi
3 gün tüketen yaşıyor! Demirde pekmezi sollayan, kan şekerini düşüren süper besin
Ayağı şişiren ödemi söküp atıyor, ağrıyı şıp diye kesiyor! 15 dakikada gelen rahatlık
'Düdüklü patlar mı' korkusuna son! Gözden kaçan 'su seviyesi' kuralı, ağızda dağılacak
Ev içerisinde çamaşırları 30 dakikada kurutan taktik! Bir tanesi bile nemli kalmıyor
Serenay Sarıkaya'nın atlamadığı güzellik tüyosu! Kuaföre taş çıkartır, yanından ayırmıyor
Söz konusu pirinçse buzluğa atıp dondurun! Cebe bayram ettiriyor, tadı gram değişmiyor