SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tat ve koku değişimine dikkat! Dondurulsa da zehir saçıyor olabilir, kritik 2 saat kuralı

Sıcaklıklar yavaş yavaş düşmeye başladı. Hemen hemen her evde kış için dondurucu hazırlıkları devam ediyor. Bu noktada yiyeceklerin kaç kez ve nasıl dondurulacağı da oldukça önemli. Peki uzmanlar bu konuda ne diyor? Cevap haberimizin devamında.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Mutfaktan gelen mucize! Karanfilin saça faydaları saymakla bitmez
  2. Mersinli ustalar tantuniyi böyle yapıyor! Sırrı yüksek ateş ve hızda, lezzeti şahane
  3. Kalbi yenileyen kapsaisin etkisi! Acı biberde bolca var, iyi gelmediği şey yok
  4. Yemediğiniz şeyi sürmeyin! 3 dakikada kusursuz güzellik için 2 tarif
  5. Buzluğa bozuk para atmak yetiyor! Kimse bilmiyor, zehirlenmeleri önleyen altın teknik
  6. Ustaların kadim yufka sırrı! 1 kaşık ekleyince tel tel açılıyor, yumuşacık oluyor
  7. Komşular tarifini soracak! Sırrı sıcak-soğuk ayarında, tatlı şerbeti kıvamında oluyor
  8. Artık ekstra bagaj hakkı istemeyeceksiniz! Gardrobu valize sığdıran rulo yöntemi
  9. Maden suyundan gelen güzellik! Doğal tonikmiş, cildi süt dökmüş gibi yapıyor
  10. Aylarca ne lezzeti ne vitamini eksilecek! Karadeniz'in baş tacı, vakumlayıp kaldırın

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.