Tat ve koku değişimine dikkat! Dondurulsa da zehir saçıyor olabilir, kritik 2 saat kuralı
Sıcaklıklar yavaş yavaş düşmeye başladı. Hemen hemen her evde kış için dondurucu hazırlıkları devam ediyor. Bu noktada yiyeceklerin kaç kez ve nasıl dondurulacağı da oldukça önemli. Peki uzmanlar bu konuda ne diyor? Cevap haberimizin devamında.
|
1
1 / 8Fotoğraf
Çoğumuz birçok besini sıklıkla dondurucuda muhafaza ederiz. Kırmızı meyveler, etler, sebzeler… Dondurucular bizim için resmen bir koruyucu görevi görür. Kullanışlılığıyla bilinen bu ürün yanlış kullanıldığında gıda kaynaklı hastalıklara sebep olabiliyor. Bu sebeple birçok yiyecekte kurtarıcı olan derin dondurucuları kullanırken sağlık problemleriyle karşılaşmak istemiyorsanız oldukça dikkatli olmalısınız.