SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tarçının kanıtlanmış 10 faydası

Tarçın, bilimsel olarak Cinnamomum olarak bilinen ağaçların iç kabuğundan yapılan bir baharattır. İki ana tür tarçın vardır: Seylan tarçın: "Gerçek" tarçın olarak da bilinir diğeri ise Cassia tarçın: Günümüzde daha yaygın olan ve insanların genellikle "tarçın" olarak adlandırdıkları tür.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Akışı değiştiremiyorsan bakışını değiştir! 'Stressiz yaşam sağlıklı ve mümkün değil'
  2. Çillerden saniyeler içinde kurtaran karışım! Seruma, kreme hiç gerek yokmuş
  3. Sahursuz oruç daha mı rahat? Ramazana günler kala en yanlış bilgi, enerji için şart
  4. 3 malzemeli kurabiye 15 dakikada hazır! Çat kapı misafire de, akşam çayına da yetişir
  5. Toprağa bir iyilik yapın, çöp yerine bahçeye atın! Kabukları adeta coşturacak
  6. Kinoa, pirincin yerini tutar mı? Uzmanlar masaya yatırdı, çıkan sonuç bambaşka
  7. Fatura düşüyor, ev hamama dönüyor! Peteğin üstüne süngerden başka şey koymayın
  8. Et keyfini arşa çıkaran meze tarifi! Patlıcan, biber, yoğurt yetiyor: Hazım için birebir
  9. Muslukları parıldatan Kadir Ezildi tüyosu! El değmemiş gibi olacak, 5 dakikada etkili
  10. Eşlerin birlikte uyuması uyku kalitesini nasıl etkiliyor? Uzmanı açıkladı

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.