Sütü çiğ tüketmek öldürüyor! Hamurun tadına pişmeden bakmayın
Birçok günlük yiyecek, doğru şekilde hazırlandığında tamamen güvenli ve besleyicidir. Ancak çiğ veya az pişmiş olarak tüketildiğinde hastalık saçar. Birçok insan tavuk, yumurta ve et gibi çiğ veya az pişmiş hayvansal ürünlerin iyi pişirilmesi gerektiğini bilir. Peki çiğ yenilebileceğini düşündüğümüz yiyecekler ne?
08.09.2024 - 14:36
|
Son Güncellenme: 08.09.2024 - 15:50
İşte karşınızda uzmanların tavsiyeleriyle, asla çiğ yememeniz gereken 3 ürün!
İlginizi Çekebilecek Haberler
Göz altındaki koyu halkalara artık yer yok! Tek hamlede kapatıcıyı sabitleyen yöntem
Tepeden tırnağa yenileme etkisi var! Saçı parlatıp halat gibi güçlendiriyor
Obezite, diyabet, depresyon, anksiyete! ‘Nedeni uykusuzluk olabilir, ciddiye alın’
Türk kahvesini hiç böyle bilmedik! Telvesini buzdolabına koyanlar şaştı kaldı, iksir gibi
3 gün tüketen yaşıyor! Demirde pekmezi sollayan, kan şekerini düşüren süper besin
Ayağı şişiren ödemi söküp atıyor, ağrıyı şıp diye kesiyor! 15 dakikada gelen rahatlık
'Düdüklü patlar mı' korkusuna son! Gözden kaçan 'su seviyesi' kuralı, ağızda dağılacak
Ev içerisinde çamaşırları 30 dakikada kurutan taktik! Bir tanesi bile nemli kalmıyor
Serenay Sarıkaya'nın atlamadığı güzellik tüyosu! Kuaföre taş çıkartır, yanından ayırmıyor
Söz konusu pirinçse buzluğa atıp dondurun! Cebe bayram ettiriyor, tadı gram değişmiyor